Old Fart Booth แอพแต่งภาพแนววัยชรา

วันนี้เราจะมาแนะนำกันถึงแอพลิเคชั่นสุดแปลกที่จะทำให้คุณปรับเปลี่ยนหน้าตาจากวัยหนุ่มกลายเป็นวัยแก่เอาได้ อย่าง Old Fart Booth กันครับ เนื่องจาก มันมีคุณสมบัติและเอฟเฟคที่ดูแปลกตา ทำให้ใบหน้าของเราดูแก่ขึ้นได้ โดยไม่ปรับอะไรมาก ทั้งนี้ มันจะประมวลผมและปรับถึงสภาพลิ้วรอยให้คุณเองเลย เพื่อทำให้คุณรับรู้ได้อย่างรวดเร็วว่า ใบหน้าของคุณ อีกในหลายๆปีนั้น มันจะมะสภาพหน้าตาเป็นยังไง และสำหรับแอพ Old Fart Booth นั้น หากเราจะเรียกมันว่า แอพทำนายใบหน้าหรือแอพหน้าแก่ ก็ไม่แปลกเสียเท่าไหร่ ซึ่งโดยจุดประสงค์ของแอพนี้ ก็เป็นแนวแบบ Entertain ขำขำกันไป เพื่อให้เพื่อนของคุณหัวเราะกับใบหน้าที่แก่เกินวัยในตอนนี้ อีกทั้งยังเอาไว้ถ่ายดูเล่นๆและคอยลุ้นไปว่า ในอนาคตเราจะมีใบหน้าเป็นแบบนี้หรือเปล่า ซึ่งก็ถือว่าทำให้รู้สึกสนุกสนานไปในตัวได้อีกแบบหนึ่งเลยนั่นเอง ลักษณะเด่นของ Old Fart Booth จะมี Accessory การตกแต่งสำหรับแอพ ก็คือ หน้าแก่ ทรงผม สีผม หมวก แว่นตา เป็นต้น ซึ่งในรูปที่นำมาตกแต่งนี้จะสามารถนำมาได้ทั้งรูปถ่ายหรือรูปจากอัลบั้มภาพของคุณก็ได้ไม่ว่ากัน โดยมันจะทำการ Crop ใบหน้าของคุณมาประมวลผลแบบอัตโนมัติ และสามารถกดแชร์บันทึกภาพใบหน้าแก่ๆของคุณได้ผ่านทางโซเชียลเน็ตเวิร์คอย่าง อีเมล์ MMS Facebook หรือจะ Twitter ก็ได้นั่นเองครับ

รายละเอียดโปรแกรม

Over 3 Million people enjoying Old Fart Booth! Thanks all who have made Old Fart Booth such a huge success! See what the hype is all about... It's flipping free!

#1 entertainment app in 9 countries
Top 5 entertainment app in 38 countries
Top 10 entertainment app in 45 countries

The ONLY Aging Booth with Old Fart hairstyles, hats, and glasses has now arrived!
See why Old Fart Booth is the most realistic aging app on the app store!
Age 50 years in 5 seconds with Old Fart Booth!

It's as easy as uploading ANY photo and letting Old Fart Booth work its magic! After transforming into a very realistic Old Fart, choose from TONS of Old Fart hairstyles, hats, and glasses to create the perfect Old Fart!

Absurdly Fake Reviews:

* King Henry VIII - "If I would've seen myself in this app 50 years ago, I would've sent myself to the guillotine. Great app by the way guys!"

* Plato- "This really gets me thinking about mortality"

* Thomas Edison- "This app is a total waste of my time, but I can't stop playing with it."

FEATURES:

* Access ALL hairstyles, hats, and glasses and create over 15,000 combinations of Old Fartness!
* Works with pictures taken with your phone, photo library or your Facebook albums.
* Auto-cropping using face detection.
* Scroll through results in the photo gallery.
* Shake the phone to see before and after photos.
* Save pictures or share results with your friends through email, MMS, Facebook or Twitter.

Check out our other booth apps while you're at it…

-Ugly
-Anime Booth
-Santa Booth

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 45.4 MB
: freeware
: app-iphone-android

Screen Shot

คำค้นหา : แอพ Old Fart Booth , โหลด Old Fart Booth , โหลดโปรแกรม Old Fart Booth , ดาวน์โหลดโปรแกรม Old Fart Booth , Download Old Fart Booth , Old Fart Booth Free Download , Old Fart Booth เวอร์ชั่นใหม่ , ดาวน์โหลดแอฟ Old Fart Booth ฟรี , แจกโปรแกรม Old Fart Booth , Old Fart Booth เวอร์ชั่นฟรี , Old Fart Booth Review , วิธีใช้ Old Fart Booth , สอนใช้ Old Fart Booth , Old Fart Booth คือ , วิธีแก้ปัญหา Old Fart Booth , Old Fart Booth ขึ้น Error , App Old Fart Booth , Old Fart Booth for iPad Download , Old Fart Booth for iPhone Download , Old Fart Booth for Andriod Download , Old Fart Booth ใช้ยังไง , Old Fart Booth free , เล่น Old Fart Booth , Old Fart Booth รีวิว , การใช้ Old Fart Booth , ดาวน์โหลดโปรแกรม โอว ฟาท บูธ , Old Fart Booth , โอว ฟาท บูธ , แอพแต่งภาพ , แอพแต่งภาพแก่ , แอพมือถือ
[close]